Restaurant Dokken - dit bedste spisested på Samsø
 
Kontakt Restaurant Dokken for bordbestilling eller eventuelle spørgsmål
Se smileyrapport for Restaurant Dokken
Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites Niels Nielsen - Strategi & Reklamehus Cases - Vi har rum til det hele, fra sparring om strategi og udvikling, op til grafiske identiteter og hvad der måtte høre med til komplette websites

Busselskaber mv.

 

Busbuffet

Marinerede sild med hjemmerørt karrymayonnaise, løg og kapers,
Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron,
Frikadeller og hjemmelavet kartoffelsalat,
Lun leverpostej med champignon og bacon,
Flæskesteg med rødkål og surt,
Brie med kiks, 
Hertil rugbrød, fedt og smør.

Pris pr. person Kr 135,-


Menu 1

Hovedret
Stegt flæsk med persillesauce og surt. Serveres med nye samsø kartofler(i sæson)

Dessert
Hjemmelavet citronfromage.

Menu 2

Hovedret

Hakkebøf med bløde løg og rødbeder, serveres med nye Samsø kartofler(i sæson) og skysauce. 

Dessert

Luftig frugtsalat.

Menu 3

Hovedret

Flæskesteg med rødkål serveres med
nye Samsø kartofler(i sæson) og brun sauce.

Dessert
Æblekage med makroner og flødeskum.


Frit valg, pris pr. person Kr. 135,-


Kaffe
Pris pr. person Kr. 25,-

Lagkage
Pris pr. person Kr. 25,-

Bolle med smør
Pris pr. person Kr. 20,-


OBS!

De overstående tilbud gælder ved bestilling til minimum 20 personer. 
Når en menu er valgt, gælder det for hele selskabet. 

Er der diabetikere i selskabet eller har I specielle ønsker?
Gør os venligst opmærksom herom, så vi kan sørge for et alternativ. Derved er vi forberedt på, at modtage jer bedst muligt og gøre alle vore gæster glade og tilfredse.